15 jaar Schepbalans!

 

Woensdag 13 januari, 2006, schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel voor mijn bedrijf Schepbalans. Afgelopen week had ik dus mijn jubileum! Een bijzonder moment. Ik was nog werkzaam als fysiotherapeut toen ik daarnaast begon als zelfstandig ondernemer. Mijn eerste opleiding had ik in Maastricht gevolgd bij Ernie Prevoo van het Peak Pilates Instituut. Ik kon beginnen en startte met één groep van 6 deelnemers. Uiteindelijk is dat uitgegroeid tot 11 groepen van gemiddeld 8 deelnemers. Eén daarvan is een aangepaste Pilates les voor ouderen in een verzorgingscentrum. Daarnaast zijn er individuele trainingen met gebruik van klassieke Pilatestoestellen in mijn huisstudio in Limbricht. Ook daarvoor is de belangstelling enorm gegroeid. Ik ben dankbaar voor deze mooie 15 jaar, en voor het vertrouwen van mijn leuke en zeer gemotiveerde klanten.

Ik heb nog steeds plezier in het lesgeven. Mijn fascinatie voor de Pilates bewegingsmethode is alleen maar gegroeid en ik zie de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Helaas kunnen er nu geen fysieke lessen gegeven worden en moeten we het voorlopig doen met Zoom en speciaal voor mijn klanten gemaakte Pilatestrainingsfilms. Thuis trainen dus om toch sterk, soepel en fit te blijven.

Op naar de 20 jaar!

www.schepbalans.nl